Facaderens: Sådan holder du boligens facade pæn

Foråret er den tid på året, hvor flest mennesker i Danmark vælger at få renset deres bolig for alger og andet skidt, der er blevet tilbage efter vinterens tilbagetrækning. En facaderens er den bedste mulighed, hvis din boligs facader trænger til at blive renset. Ikke nok med at det er pænt at få renset sine facader, så kan det samtidig være med til at forlænge din boligs levetid.

De fleste vælger at få hjælp af professionelle folk til at rense deres facader. En algebehandling kan være en tidskrævende og besværlig affære, specielt på de steder, som man normalt ikke færdes. Det er for eksempel på taget eller høje facader, der er svære at nå. De professionelle virksomheder har de materialer, der skal til, for at kunne præstere en tilfredsstillende rens af facader.

Derfor er det en god idé at vælge en facaderens

Her følger tre gode råd, der er værd at følge, hvis du ønsker at give din bolig en facaderens

  • Det er vigtigt at være opmærksom på, at der findes meget få produkter, der er godkendt til brug til for eksempel facaderens
  • En algebehandling er ikke blot en løsning, der hjælper på udseendet af din bolig. Facaderensen hjælper nemlig også med at sikre din boligs levetid i mange år.
  • Din boligs facader er det dine gæster ser som det første. Derfor virker det meget effektfuldt, hvis man sørger for, at de er rene og pæne. Det giver hele huset et løft.

Når man anvender facaderens i praksis gør man brug af en række kemikalier, der er meget farlige for naturen og miljøet. Derfor er det vigtigt, at man sikrer sig, de midler man anvender, er lovlige. Hos Miljø- og fødevareministeriet kan man bl.a. læse om, hvilke algemidler der er godkendt til anvendelse i naturen. Det kan nemlig have store konsekvenser for vores naturlige økosystem, hvis man ikke overholder reglerne.

Søger du professionel facaderens så se her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *